VERANO MOTOLOGISTIC

VERANO MOTOLOGISTIC je generalni uvoznik GAZ proizvoda za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru. Član je Verano Grupacije osnovane 1991. godine u Beogradu koja je danas jedna od najuspešnijih kompanija na Balkanu.

VERANO MOTOLOGISTIC je takođe generalni diler Peugeot vozila, pa tako naša kompanija koja je već dugo godina u auto industriji, nastupa sa iskustvom, vođena željom i ambicijom da svaki kupac naših vozila bude i doživotni kupac brenda koji zastupamo.

Sedište VERANO MOTOLOGISTIC-a nalazi se u ulici Vojvode Stepe 352, na moderno uređenom i dobro iskorišćenom prostoru od preko 11 hiljada kvadratnih metara, tzv Blue Boxu koji je najveći na Balkanu, drugi u Evropi, a treći u svetu. U ovom objektu našim klijentima su na raspolaganju veliki izložbeni salon, najsavremeniji servis, prodavnica rezervnih delova, tehnički pregled sa registracijom vozila kao i perionica. Verano Motologistic čine 2 prodajno - servisna centra u Srbiji (Beograd i Niš) i 10 prodajno - servisnih mesta u Bosni i Hercegovini.