MODIFIKACIJE

Široki niz modifikacija omogućava da se Gazelle NEXT prilagodi mnogim biznis programima. Visoka udobnost, odlična sposobnost upravljanja, bogata fabrička oprema, pouzdanost i saglasnost sa zahtevnim uslovima eksploatacije, niski operativni troskovi čine Gazelle NEXT najboljim izborom u klasi lakih komercijalnih vozila.

SPECIJALNA VOZILA

Specijalna vozila na osnovi šasije Gazelle NEXT.

IZOTERMIČKI FURGONI

Furgoni, izrađeni od sendvič panela, garantuju potpuno odsustvo "temperaturnih mostova" uz najmanji koeficijent prenosa toplote. Zbog toga oni idealno odgovaraju za prevoz lako kvarljivih prehrambenih proizvoda koji zahtevaju dugotrajno održavanje stabilne temperature.

EURO PLATFORMA

Euro platforma je predviđena za prevoz industrijske robe. Specifičnost konstrukcije karoserije furgona je mogućnost bočnog utovara i istovara robe pomoću motornog utovarivača, kao i dvokrilna zadnja vrata koja se otvaraju pod uglom od 270 stepeni.

ŠIROKA POTROŠNJA

Furgoni za robu široke potrošnje predviđeni su za prevoz prehrambenih i industrijskih proizvoda, koji ne zahtevaju poseban temperaturni režim, kao što je na primer nameštaj ili bela tehnika. Čak i uz minimalnu opremu (bez toplotne izolacije i unutrašnjeg tapaciranja, ali sa elementima za učvrsćivanje tereta) furgon obezbeđuje potpunu zaštitu robe od nepovoljnih vremenskih i putnih uslova.

FURGON ZA HLEB

Furgon omogućava prevoz konditorskih i pekarskih proizvoda na paletama različite visine.

POKRETNA PRODAVNICA

U zavisnosti od opreme ovakva vozila mogu biti korišćena za uličnu prodaju hrane, pekarskih prizvoda ili neprehrambene robe.

KIPER

Ovo vozilo je predviđeno za prevoz i mehanizovani istovar različitog poljoprivrednog i industrijsko-građevinskog tovara (peska, sodera i sl.). Vozila su takođe opremljena hidraulicnim mehanizmom za podizanje, koji omogućava istovar na sve tri strane (u pravcu desne i leve bočne strane i pozadi).

ŠLEP

Glavna prednost ovih šlep vozila je jednostavnost konstrukcije, pouzdanost, niska cena, jednostavna eksploatacija i servisiranje. Postavljanje vozila na evakuator se izvodi preko dve rampe koje se ručno izvlace.

VOZILO SA KRANOM

Kran manipulator omogućava da se olakšaju i ubrzaju utovarno-istovarni radovi. Vozilo je opremljeno teretnim sandukom i kran manipulatorom ili sajlom.

HIDR. PLATFORMA

Hidraulična radna platforma je namenjena za izvodenje gradevinsko-montažnih i eksploatacionih radova u razlicitim oblastima proizvodnje i izgradnje, koje imaju veze sa podizanjem ljudi na odredenu visinu. Na šasiju Gazelle-e mogu da se montiraju platforme sa različitim osobinama konstrukcije: teleskopska, sa dva i tri zgloba, zglobna sa teleskopskom strelom, sa visinom podizanja od 14 do 28 m.

AUTOCISTERNA

Poboljsana termoizolacija ne dozvoljava da temperatura varira vise od 20°C za temperaturnu razliku od 30+2°C između proizvoda i spoljne sredine u toku 10 casova.

KAMPER

Kamper modulskog tipa je namenjen onima koji vise vole da putuju samostalno. On poseduje sve sto je potrebno za komforno putovanje i boravak četiri osobe: mesta za spavanje, mesto za rad i odmor, sistem za snadbevanje električnom energijom, frižider, šporet na plin, toalet, tuš kabinu. U vozilu je takode predviđen i sistem za vazdušno-gasno grejanje, zahvaljujući kojem je moguće putovati i tokom zimskog perioda.

ŠKOLSKI MINIBUS

Ovo vozilo je namenjeno za organizovan i bezbedan prevoz dece na određeno mesto (skola, mesta odrzavanja takmicenja, olimpijade i sl.). Pri projektovanju vozila stavljen je poseban akcenat na bezbednost putnika tokom voznje.

HITNA POMOĆ

Reanimobil je namenjen za pružanje hitne medicinske pomoći od strane reanimacione ekipe, kao i za prevoz i kontrolisanje stanja pacijenata u prehospitalnoj fazi. Modulna konstrukcija omogućava da se u velikoj meri poboljša ergonomicnost medicinske kabine.

VATROGASNO VOZILO

Vozilo je namenjeno za:

- hitan prevoz vatrogasaca, protivpožarnih sredstava za gašenje požara i specijalne opreme za spasavanje na mesto požara;

- za gašenje početnih požara u gradovima i naseljenim mestima;

- za borbu protiv širenja požara u manjim firmama, kampovima i odmaralištima, sportskim turnirima, dok ne stigne glavna vatrogasno-spasilacka jedinica.

MINIBUS NEXT

Nov, komforan, savremen i bezbedan minibus predviđen je za gradske i prigradske maršute. Karakteristične osobine ovog modela su prostran putnički prostor, visine 190 cm, koji ima 19 mesta za sedenje, panoramska preglednost, bogata fabrička oprema i niz dodatnih opcija. Udobna putnička sedišta, automatski grejač i najnoviji sistem kočenja sa ABS-om čine voznju prijatnom i bezbednom.

Velika zastakljena površina putnicima obezbeduje komfor i veliku preglednost za vreme voznje.

Minibus nove NEXT porodice je vozilo savremenog i originalanog spoljašnjeg izgleda koji se spaja sa odličnom funkcionalnošću i praktičnošću.