Vozilo Gazelle NEXT je osmišljeno tako što smo uzeli u obzir profesionalne potrebe miliona naših korisnika. Novo vozilo u sebi spaja odličnu sposobnost upravljanja, udobnost, visoku funkcionalnost, savremena tehnička rešenja. Zahvaljujući modernom dizajnu i lakoj dostupnosti servisiranja zadržali smo vlasničku vrednost koja je najbolja u svojoj klasi.

SAVREMENA TEHNIČKA REŠENJA

U proizvodnji vozila porodice NEXT korišćena su najnovija tehnička dostignuća, tako da ona u potpunosti odgovaraju najsavremenijim standardima pouzdanosti, bezbednosti i ergonomije. Prilikom projektovanja vozila i izbora varijanti konstrukcije uzete su u obzir potrebe potrošača, i korišćena su inženjerska sredstva vodećih svetskih proizvođača auto delova.

PROFESIONALNO SREDSTVO ZA BIZNIS

Funkcionalnost, pouzdanost, dug životni vek, udobnost, niski investicioni i operativni troškovi vozila omogućavaju da stručnjaci tržišta za komercijalni transport budu sigurni u ispravnost svog izbora. NEXT nije samo komercijalno vozilo, već i radno sredstvo koje je namenjeno da svom vlasniku poveća prihod.

DOSTUPNI PRESTIŽ

Proizvođači su veoma ponosni na dizajn vozila. Kroz aerodinamične oblike, oštre linije i precizne proporcije ispoljava se dostojanstvo, sigurnost i unutrašnja snaga. Upravljanje vozilom je isto kao i kod putničkog automobila. Pokretljivost, udobnost pri vožnji, savremeni sistemi aktivne i pasivne bezbednosti, efikasan klima uređaj, prostrana i udobna kabina - sva ova svojstva vozila porodice NEXT obezbediće svojim vlasnicima pravo zadovoljstvo u vožnji, dok cena vozila ostaje najbolja u svojoj klasi